Krvava kafana:Uhapšen zbog ubistva mladića u Stublinama

Izvor: Mondo, 23.Dec.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvava kafana:Uhapšen zbog ubistva mladića u Stublinama

S.L. (26) izboden je nožem tokom noći u lokalnoj kafani u selu Stubline kod Obrenovca. Policija uhapsila osumnjičenog i njegovog saučesnika.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Ilustracija

Teško ranjeni mladić prevezen je u obrenovački dom zdravlja gde je lekarska ekipa konstatovala smrt jutros oko 3:30 sati.

Beograd: Pucnjava na Paliluli, ranjen mladić

Policija je brzo uhapsila osumnjičenog za napad u kafani u selu Stubline, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

On je rekao da je napadač uhapšen tokom noći i da je predat tužilaštvu.

Beogradska policija uhapsila je 27-godišnjeg V.M. koji je osumnjičen da je jutros ispred jednog ugostiteljskog objekta u okolini Obrenovca, nožem ubio 26-godišnjeg muškarca, saopštio je naknadno MUP.

V.M. je osumnjičen da je posle tuče ispred ugostiteljskog objekta nožem naneo teške povrede muškarcu starom 26 godina koji je kasnije preminuo u obrenovačkom Domu zdravlja.

Uhapšen je i M.V. star 20 godina koji je bio u društvu osumnjičenog za ubistvo sa kojim je pobegao nakon incidenta.

V.M. je osumnjičen za ubistvo a M.V. za ubistvo u saizvršilaštvu i određeno im je zadržavanje do 48 časova posle čega će uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

"Policija i tužilaštvo rade brzo, a molim i sudove da takvim počiniocima krivičnih dela izriču drakonske kazne - 10, 15 godina zatvora", rekao je Stefanović.

Upitan da li ga zabrinjavaju sve češći napadi hladnim oružjem, on je rekao da statistika kaže da je takvih napada sve manje iz godine u godinu, mada to žrtvama ne znači ništa.

Ministar je dodao da se "svim srcem" zalaže za višegodišnje kazne zatvora za one koji nekoga napadnu nožem ili udare palicom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.