Dragan Nikolić prošao gore nego Real i Partizan zajedno

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 16:26

Dragan Nikolić prošao gore nego Real i Partizan zajedno

Komesar za takmičenje Prve košarkaške lige Severne Makedonije kaznio je trenera MZT-a Dragana Nikolića suspenzijom na 10 utakmica zbog nesportskog ponašanja.

Srpski strateg isključen je u nedelju na prvom meču četvrfinala plej-ofa protiv Kožuva kada je ušao na teren i oborio protivničkog košarkaša koji je bio u kontranapadu

U obrazloženju Komesara takmičenja Aleksandra Milojevića, kako su preneli lokalni mediji, navodi da se "trener Nikolić kažnjava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog krajnje nesportskog odnosa prema protivničkom košarkašu".

Nikolić je dve utkakmice suspedovan prema propozicijama, a osam prema Disciplinskom pravilniku, a dodatno je kažnjen i novčano sa ukupno 48.000 denara.

U prvoj utakmci četvrtfinala plej-ofa prvenstva Severne Makedonije MZT je u Skoplju pobedio Kožuv iz Đevđelije sa 83:69.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić,   Partizan,   Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SUMANUTA KAZNA ZA SRBINA: Dragan Nikolić prošao mnogo gore nego Jabusele, koji je umalo ubio Egzuma!

Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2023

Čini se da je ova sankcija preterana Srpski trener Dragan Nikolić zaradio je drakonsku kaznu od strane komesara za takmičenje Prve košarkaške lige Severne Makedonije. Naime, Srbin neće moći da vodi ekipu svog MZT-a na čak 10 utakmica zbog nesportskog ponašanja. Da podsetimo, Dragan Nikolić...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.