Pistorijus osuđen na pet godina zatvora zbog ubistva devojke

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2014, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pistorijus osuđen na pet godina zatvora zbog ubistva devojke

Oskar Pistorijus osuđen je na pet godina zatvora zbog ubistva devojke Rive Stinkamp.  

Sudija Tokozile Masipa rekla je pre nego što je izrekla kaznu Pistorijusu da presuda mora da bude „izbalansirana“ i da ne može da bude tako stroga kao što je to tražilo tužilaštvo – deset godina, ali ni blaga, koliko je zahtevala odbrana – društveno korisni rad. 
Pistorijus je u februaru prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ubio devojku u svojoj kući u Pretoriji, za šta je prošlog meseca, u nedostatku dokaza, osuđen za ubisto iz nehata. Po prvoj tački optužnice, osuđen je na pet godina zatvora, a po drugoj, osuđen je na tri godine uslovno zbog posedovanja oružja.
hotsport.rs/agencije
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


ODBIJENA ŽALBA: Bivši predsednik Barselone ide u zatvor!


KAKVA ČAST: Dušan Tadić igrač nedelje u Evropi! (VIDEO)


PETONEDELJNA PAUZA: Filip Filipović polomio prst







 

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.