Pistorijus osuđen na pet godina zatvora

Izvor: Studio B, 21.Okt.2014, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pistorijus osuđen na pet godina zatvora

Južnoafrički paraolimpijac, Oskar Pistorijus, osuđen je danas na pet godina zatvora zbog ubistva iz nehata svoje devojke Rive Stenkemp februara prošle godine.

Sudija Tokozile Masipa rekla je, pre nego što je izrekla kaznu Pistorijusu, da presuda mora da bude "izbalansirana" i da ne može da bude tako stroga kao što je to tražilo tužilaštvo - deset godina, ali ni blaga, koliko je zahtevala odbrana - društveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << korisni rad.

Pistorijus je u februaru prošle godine ubio devojku u svojoj kući u Pretoriji, za šta je prošlog meseca, u nedostatku dokaza, osuđen za ubisto iz nehata.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.