Novi 007 tizer:  “Spectre” je 24. film iz serijala o tajnom agentu Džejms Bondu (video)

Izvor: Scandal.rs, 11.Jun.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi 007 tizer: “Spectre” je 24. film iz serijala o tajnom agentu Džejms Bondu (video)

Jedan klasičan 007 zlikovac i nekoliko 007 scena spremaju nas za novi film iz “Džejms Bond” serijala.

Nedavno smo mogli da vidimo prvi tizer za film Spectre, a sada smo dobili i nešto dužu verziju u kojoj svaku scenu krade odlični Kristofer Valc, dvostruki dobitnik Oskara, ovoga puta kao glavni zlikovac.

Film Spectre dolazi kao 24. film iz serijala o tajnom agentu Džejms Bondu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << koga trenutno glumi Danijel Krejg, a očekivanja su veća nego od ranijih nastavka.

Reditelj Sam Mendes odradio je odličan posao sa prethodnim filmom Skyfall, pa je apeteti publike sada znatno veći.

Tizer nam otkriva mnogo akcije, snimljene na snežnim alpskim vrhovima, ali i donosi deo misterije koja će pratiti novi film. Tu je i scena sa snimanja u Meksiko Sitiju, kao i nekoliko pogleda na neverovatne Bondove devojke koje predvodi zanosna Monika Beluči.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.