KANDIDAT ZA OSKARA: Pržilo je sunce, a bivši igrač Partizana je pao kao da je grom udario (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2018, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KANDIDAT ZA OSKARA: Pržilo je sunce, a bivši igrač Partizana je pao kao da je grom udario (VIDEO)

Ni to nije bilo dovoljno za pobedu.

Mohamed El Monir odigrao je samo pet utakmica za nepunih godinu dana u Partizanu i teško da će ostati u sećanju navijača crno-belih. Libijac je krajem prošle godine otišao u SAD, tačnije u Orlando Siti i tamošnji navijači će ga posle poteza u prethodnom kolu dobro zapamtiti.

PRELOMIO: Saša Ilić doneo VAŽNU odluku (FOTO)

NAJBOLJI SA NAJBOLJIM: Tavamba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OKAČIO sliku sa akterom LŠ i zapalio društvene mreže! (FOTO)

Orlando je igrao protiv Atlante i poražen je sa 2:1, ali se izdvojio potez El Monira koji je u jednom trenutku pokušavajući da iznudi faul, pa je veoma teatralno pao iako je protivnički igrač od njega bio udaljen skoro čitav metar.

pic.twitter.com/QSsB4HqRK9

— Alex Skelton (@askelton1231) May 14, 2018

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.