(FOTO) OVO JE PORODICA DIKAPRIO: Leo mamu stalno vodi sa sobom, a evo kako izgleda njegov tata!

Izvor: Kurir, 02.Mar.2016, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) OVO JE PORODICA DIKAPRIO: Leo mamu stalno vodi sa sobom, a evo kako izgleda njegov tata!

Glumac Leonardo Dikaprio posle šest nominacija proslavio je dugo priželjkivanog Oskara na žurci upriličenoj za tu svrhu na kojoj su mu se pridružili roditelji, mama Irmelin i tata Džordž Dikaprio.

Iako roditelji slavnog glumca već godinama nisu u braku, i uživaju u stabilnim vezama sa novim partnerima, odnos koji imaju sa sinom oduvek je dobar.

Tako je glumaca nedavno ispričao da je njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << majka podnela velike žrtve u njegovom detinjstvu kako bi mu obezbedila sigurniju budućnost dok je njegov tata Džordž Dikaprio, posle razvoda, ostao da živi blizu svoje porodice kako bi Irmelin i on mogli zajedno da odgajaju sina.

Autor: Agencije,Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.