Izvor: DobreVesti.rs, 12.Apr.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grgić: “Presrećan sam zbog olimpijske vize”

 
ČANGVON - Dimitrije Grgić, srpski strelac i reprezentaivac beogradskog Akademca, zauzeo je čevrto mesto u finalu vazdušnim pištoljem na Svetskom kupu u Čangvonu u Koreji sa 159,2 kruga što mu je bilo dovoljno da osvoji olimpijsku vizu za Rio 2016!


To je četvrta ispunjena norma za SS Srbije i OKS i druga pištoljem. Olimpijske kvote doneli su prošle godine u Granadi na SP Andrea Arsović (puška) i Jasna Šekarić (pištolj) a u Čangvonu ove godine Ivana Maksimović (puška) i Dimitrje Grgić (pištolj).
Grgić je upravo u Čangvonu 2011. ispunio olimpijsku normu za London. Tada je odlučeno da u London ne putuju tri strelca pištoljem...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Srebro u Čangvonu ulaznica za Rio

Izvor: Politika, 12.Apr.2015

Olimpijska vicešampionka Ivana Maksimović do olimpijske kvote za Igre u Rio de Žaneiru 2016. došla osvojivši srebro an Svetskom kupu. – Prvu „mušku kvotu” izborio Dimitrije Grgić..Streljački deo našeg olimpijskog tima za Igre u rio de Žaneiru već ima četiri člana, jer su olimpijske...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.