Doček Nove godine na dve bine u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2014, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček Nove godine na dve bine u Novom Sadu

Za doček Nove godine, koji organizuje gradska uprava Novog Sada, sviraće bendovi "Gravi sokak", "Frajle", "Crvena jabuka" i "Divanhana", a muziku će puštati i novosadski di-džejevi Shpira, Billy 9 i WD87, najavljeno je danas u gradskoj upravi.

Savetnica gradonačelnika Novog Sada Nada Kobac kazala je da će jedna bina, velika, biti postavljena na centralnom gradskom trgu, dok će druga, manja, scena biti postavljena u ulici Laze Telečkog i da se grad prilikom odabira >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izvođača vodio idejom da budu zadovoljeni različiti ukusi.

Ona je kazala da gradska uprava odlučila da se za Novu godinu napravi ušteda u budžetu veća od 19 miliona dinara planiranih za tu prigodu.

"Podržavajući odluku Vlade Srbije o merama štednje, odlučili smo da organizacija dočeka neće biti plaćena novcem Novosađana, odnosno iz budžeta Grada. Program sponzorišu društveno-odgovorne kompanije", kazala je Kobac.

Početak programa najavljen je za 21 čas, a prvi nastupa bend Divanhana.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.