12. decembar  2014. 16.50  | Izvor: Beta

Doček Nove godine na dve bine u Novom Sadu

NOVI SAD -

Za doček Nove godine, koji organizuje gradska uprava Novog Sada, sviraće bendovi "Gravi sokak", "Frajle", "Crvena jabuka" i "Divanhana", a muziku će puštati i novosadski di-džejevi Shpira, Billy 9 i WD87, najavljeno je danas u gradskoj upravi.

Savetnica gradonačelnika Novog Sada Nada Kobac kazala je da će jedna bina, velika, biti postavljena na centralnom gradskom trgu, dok će druga, manja, scena biti postavljena u ulici Laze Telečkog i da se grad prilikom odabira izvođača vodio idejom da budu zadovoljeni različiti ukusi.

 

Ona je kazala da gradska uprava odlučila da se za Novu godinu napravi ušteda u budžetu veća od 19 miliona dinara planiranih za tu prigodu.

"Podržavajući odluku Vlade Srbije o merama štednje, odlučili smo da organizacija dočeka neće biti plaćena novcem Novosađana, odnosno iz budžeta Grada. Program sponzorišu društveno-odgovorne kompanije", kazala je Kobac.

Početak programa najavljen je za 21 čas, a prvi nastupa bend Divanhana.

Tagovi
Broj komentara: 1

Viktor  12. 12. 2014. | 17:27
Mogli su organizatori javnog dočeka Nove godine da ostave na miru stanovnike ulice Laze Telečkog, jer njima je sigurno dosta "dočeka" , buke i remećenja javnog reda i mira tokom cele godie. Dovoljno bi bilo, kao i proteklih 10 godina, da javni doček Nove godine bude na Trgu slobode. Ovako ostaje novogodišnja želja Novosađana iz centra, a iz drugih delova grada, da će se konačno doneti odluka o radnom vremenu ugostiteljskih objekata kako bi Novi Sad opet bio kulturan i vaspitan grad po meri građana...