Ðoković: Svim srcem sam uz momke u Novom Sadu

Izvor: Press, 30.Jan.2014, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković: Svim srcem sam uz momke u Novom Sadu

Ðoković definitivno neće igrati u meču prvog kola Dejvis kupa protiv Švajcarske predstojećeg vikenda u Novom Sadu.
“Godine igranja za Dejvis kup reprezentaciju moje zemlje predstavljaju najdraže trenutke koje sam doživeo u profesionalnoj karijeri. Uvek sam davao sve od sebe i ponosan sam na sve što smo moji drugovi i ja postigli. Postali smo svetski šampioni 2010. godine posle pobede nad Francuskom u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a igrali smo još jedno finale, prošle godine protiv Češke. Bilo je i drugih značajnih i velikih mečeva", rekao je Ðoković, a prenosi pres služba najboljeg srpskog tenisera.
Drugi reket sveta istakao je da je odluku o izostanku iz prvog kola takmičenja doneo posle ozbiljnih i detaljnih konsultacija sa svojim timom.
"Uveren sam da je ona najispravnija moguća. Takođe, uveren sam i da je za budućnost našeg tenisa veoma važno da mlađi teniseri u ovoj sezoni dobiju priliku i stiču iskustvo u igri protiv reprezentacije kakva je Švajcarska. Ja ću biti uz njih svim srcem. Rodžeru i Stanislasu želim da dožive Srbiju onakvom kakva jeste, lepom i otvorenom zemljom i da se iznenade snagom i talentom naših mladih tenisera”, kazao je Ðoković.
Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Švajcarske igra se u Novom Sadu od 31. januara do 2. februara, a goste će predvoditi najbolji teniseri Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.