Tipsarević u polufinalu, predsednik Tadić na tribinama

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2011, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević u polufinalu, predsednik Tadić na tribinama

Janko Tipsarević je u polufinalu Srbija opena. Sjajni srpski reprezentativac je slomio otpor Indijca Somdeva Devarmana u finišu duela, slavio sa 6:3, 3:6, 6:4 i napravio novi korak ka prvih 30.
Tipsarević se tako revanširao Indijcu za poraz u novosadskom SPENS–u u prvom kolu Dejvis kupa početkom marta, ali nije bilo lako. Najveća drama je zabeležena u finišu, kada je Srbin vodio sa 5:2, servirao za trijumf na 5:3, ali je sa dve uzastopne duple greške >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << poklonio rivalu brejk.
Međutim, kada je Deverman izašao na crtu da odservira izjednačenje, Janko je bio na pobedničkom nivou i postigo je najbolji uspeh na beogradskom ATP turniru.
Osećao sam pritisak – priznao je Tipsarević: – Somdev se mnogo popravio, dobro igra, ovde je savladao trećeg nosioca, Španca Garsiju Lopeza.
Prvih 30 je već na vidiku, ali Tipsarević nema nameru da se tu zaustavi:
Najvažniji faktor je zdravlje. Nemam nijednu povredu odavno, u kontinuitetu sam zdrav još od Dejvis kupa prošle godine, samo da tako ostane i eto me u prvih 20 do kraja sezone.
U trenutku kada je ovaj duel završen, posledenje četvrtfinale još nije ni počelo. A baš pobednik dvoboja Novaka Đokovića i Slovenca Blaža Kavčiča, biće današnji rival Tipsarevića.

Tadić bodrio Janka
Posle otvaranja Nebojšine kule Boris Tadić predsednik Republike Srbije zaputio se ka sportskom centru na Dorćolu kako bi bodrio Janka Tipsarevića u duelu sa Devermanom.
Kiša nije omela Tadića i publiku da podrže treći reket naše zemlje i proslave revanš indijskom teniseru za nedavni poraz u Dejvis kupu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.