TIPSAREVIĆ IGRA DEJVIS KUP: Vraćam se u februaru

Izvor: Kurir, 26.Dec.2014, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIPSAREVIĆ IGRA DEJVIS KUP: Vraćam se u februaru

Dragi fanovi, pripreme za narednu sezonu sam nažalost morao da pomerim zbog ozbiljne upale pluća koja me je zadesila na samom početku trenažnog procesa, napisao je srpski teniser

Srpski teniser Jako Tipsarević, koji zbog povrede ne igra više od godinu dana, objavio je danas da će se na teren definitivno vratiti u februaru.

Tipsarević je prvobitno trebalo da se vrati na turniru u Čenaju, ali je zbog upale pluća morao da odustane >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od puta u Indiju, a samim tim i od nastupa na Australijan openu.

"Dragi fanovi, pripreme za narednu sezonu sam nažalost morao da pomerim zbog ozbiljne upale pluća koja me je zadesila na samom početku trenažnog procesa. Takmičarski povratak ću pomeriti za februar 2015. godine. Hvala svima na podršci", napiusao je Tipsarević na Tviteru.

Srpski teniser je u karijeri osvojio četiri ATP titule, a bio je deo tima Srbije, koji je 2010. godine trijumfovao u Dejvis kupu.

Dragi fanovi,pripreme za narednu sezonu sam nazalost morao da pomerim zbog ozbiljne upale pluca koja me je zadesila na samom pocetku trenaznog procesa.Takmicarski povratak cu pomeriti za Februar 2015.Hvala svima na podrsci Dear Fans...My preseason for the upcoming season had to be moved due to a serious case of pneumonia,which happened at the very beginning of the training process.Competitive season will hopefully start in the mouth of February.Big hug to all of you for the support and positive vibes that you are sending

A photo posted by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on Dec 12, 2014 at 2:41am PST
Pogledaj vesti o: Tenis,   Dejvis kup

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.