Srbija oslabljena, Janko propušta Dejvis kup meč sa Belgijom zbog povrede

Izvor: Blic, 26.Jan.2013, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija oslabljena, Janko propušta Dejvis kup meč sa Belgijom zbog povrede

Janko Tipsarević, deveti teniser sveta, otkazao je učešće u prvom kolu Dejvis kupa zbog povrede stopala koju je zadobio u četvrtom kolu ovogodišnjeg Australijan opena protiv Nikolasa Almagra.

Odluku da se povuče sa meča protiv selekcije Belgije, Janko Tipsarević je svojim saigračima iz reprezentacije kao i selektoru Bogdanu Obradoviću saopštio nakon konsultacija sa lekarom i svojim stručnim timom.

“Veoma sam razočaran i tužan što sam po >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvi put nakon četrnaest godina kontinuiranog igranja za Dejvis Kup reprezentaciju Srbije, prinuđen da se zbog povrede povučem iz tima sa kojim sam doživeo najlepše trenutke u karijeri. Do poslednjeg trenutka sam se nadao da će nešto da se promeni i da ću biti u stanju da i u meču protiv Belgijanaca dam sve od sebe i pružim svoj maksimum kao sto sam to uvek radio za reprezentaciju Srbije”, rekao je Janko.

On je dodao da će i bez njega, saigrači iz reprezentacije biti favoriti:

“Srbija ima fenomenalan tim i u singlu i u dublu, imamo svetskog broja jedan, Novaka Đokovića koji je u sjajnoj formi, Viktora Troickog, koji je najbolje mečeve u karijeri odigrao upravo za reprezentaciju Srbije i Nenada Zimonjića, jednog od najboljih dubl igrača na svetu i siguran sam da je Srbija i bez mene svakako favorit za prolazak u naredno kolo. Teško mi je, ali šta da se radi, ovakve stvari se dešavaju i kad im se najmanje nadaš“, izjavio je Janko Tipsarević.

Povezane vesti: Tipsarević: Podloga je bila besmisleno loša, ali Berdih je bio hrabriji Tipsarević: Pružio sam ruku Štepaneku a on mi je pokazao srednji prst!? Tipsarević: Čudi me što su Česi izabrali šljaku Tipsarević: Česi su favoriti protiv nas i to zbog publike Tipsarević: Najbolja publika pred kojom sam igrao
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DK: Srbija bez Tipsarevića u Belgiji

Izvor: Mondo, 26.Jan.2013

Standardni reprezentativac Srbije zbog povrede stopala otkazao učešće u prvom kolu Dejvis kupa, koji izabranici Bogdana Obradovića igraju početkom februara u Šarlroi...Janko Tipsarević neće moći da pomogne svojim saigračima na startu takmičenja u Svetskoj grupi Dejvis kupa ove sezone...Deveti...

Nastavak na Mondo...

Srbija bez Tipsarevića protiv Belgije

Izvor: Politika, 26.Jan.2013

BEOGRAD – Srpski teniser Janko Tipsarević otkazao je danas učešće u prvom kolu Dejvis Kupa protiv selekcije Belgije zbog povrede stopala koju je zadobio na Australijan openu...Tipsarević je odluku da propusti meč protiv Belgije saigračima iz reprezentacije i selektoru Bogdanu Obradoviću saopštio...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.