Izvor: Beta, 08.Apr.2012, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bez polufinala Dejvis kupa

PRAG, 8. aprila 2012. (Beta) - Teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Dejvis kupa, pošto je Janko Tipsarević u nedelju u Pragu izgubio od Tomaša Berdiha u tri seta, 7:6, 7:6, 7:6, čime ..
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija bez polufinala, Tipsarević izgubio od Berdiha

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2012

PRAG - Teniska reprezentacija Srbije nije uspjela da se plasira u polufinale Dejvis kupa, pošto je Janko Tipsarević danas u Pragu izgubio od Tomaša Berdiha u tri seta, 7:6, 7:6, 7:6, čime je Češka stekla nedostižnu prednost od 3:1.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Srbija bez polufinala Dejvis kupa

Izvor: NaDlanu.com, 08.Apr.2012

Teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Dejvis kupa, pošto je Janko Tipsarević u nedelju u Pragu izgubio od Tomaša Berdiha u tri seta, 7:6, 7:6, 7:6, čime je Češka stekla nedostižnu prednost od 3:1... Sva tri seta rešena su u taj-brejku, a meč je trajao skoro četiri...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.