SRBIJA NA KORAK DO FINALA DEJVIS KUPA! Herojska pobeda Kecmanovića u žestokoj borbi, čeka se Nole

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 15:56

SRBIJA NA KORAK DO FINALA DEJVIS KUPA! Herojska pobeda Kecmanovića u žestokoj borbi, čeka se Nole

San postaje java.

Srpski teniser Miomir Kecmanović savladao je Lorenca Musetija u prvom meču polufinala Dejvis Kupa sa 2:1 (6:7, 6:2, 6:1) i tako doveo Srbiju u vođstvo protiv Italije od 1:0.

Našoj zemlji treba samo još jedna pobeda kako bismo se plasirali u finale, a svi se nadaju da će je doneti Novak Đoković, koji se u drugom meču programa sastaje sa Janikom Sinerom.

Ukoliko najbolji teniser sveta ne pobedi igraće se dubl, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji će odlučiti, ali o toj opciji niko ni ne razmišlja, jer cela nacija veruje u Novaka.

U finalu pobednika ovog meča čeka Australija koja je savaldala Fince.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Tenis,   Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kecmanović presrećan: Bilo je fenomenalno

Izvor: B92, 25.Nov.2023

Srpski teniser Miomir Kecmanović bio je srećan posle pobede protiv Lorenca Musetija u polufinalu Dejvis kupa...Srbija je povela protiv Italije u polufinalu Dejvis kupa, a prvi poen našem timu doneo je Kecmanović nakon preokreta i pobede od 2:1..."Stvarno, odigrali smo fenomenalan meča. I on je igrao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.