Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Zimonjića i Krajinovića, Britanija vodi protiv Srbije 2-1

BEOGRAD - Nenad Zimonjioć i Filip Krajinović poraženi su od Dominika Inglota i Džejmija Marija u trećem meču četvrtfinala Dejvis Kupa između Srbije i Velike Britanije.

Britanci su slavili poslije borbe 160 minuta igre i borbe u četiri seta – 6:1, 6:7(2), 6:3, 6:4.

Poslije dva meča rezultat je bio 1:1, u prvom susretu Janko Tipsarević izgubio je od Kajla Edmunda 3:0, a Dušan Lajović lako i >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ubjedljivo savladao Džejmsa Vorda, takođe bez izgubljenog seta za izjednačenje

Britanci su lako i ubjedljivo stigli do vodstva u setovima, poslije svega 28 minuta igre, ali su Zimonjić i Krajniović uspjeli da se vrate i kroz taj-brejk stignu do izjednačenja.

Egal je trajao sve do kraja trećeg seta, kada je dupla servis greška Nenada Zimonjića bila kobna za novi izgubljen set i ponovno vođstvo tima Velike Britanije. Način na koji je izgubljen set uticao je na srpski tim, koji je već na startu četvrtog pretrpeo novi brejk, a Britanci ga nisu ispustili i servisima Dominika Inglota potvrdili trijumf.

U nedjelju slijede i preostala dva singl meča, a do polufinala će stići tim koji prvi ostvari tri pobjede.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.