POLUFINALE DEJVIS KUPA: Conga povređen, Gaske igre protiv Federera

Izvor: Press, 23.Nov.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLUFINALE DEJVIS KUPA: Conga povređen, Gaske igre protiv Federera

Francuski teniser Žo-Vilfred Conga neće moći da igra danas protiv Rodžera Federera u finalu Dejvis kupa zbog povrede desne ruke.
Njegovo mesto zauzeće Rišar Gaske, trenutno 26. igrač na svetu.

Teniska reprezentacija Švajcarske vodi sa 2:1 u finalu Dejvis >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kupa i nedostaje joj još jedna pobeda da osvoji trofej.

Duel između Gaskea i Federea počinje u 13 sati, a ukoliko bude potrebno na teren će posle izaći Stanislas Vavrinka i Gael Monfis.

Pročitajte još:
Dejvis kup: Federer i Vavrinka se možda ne trpe, ali dobro sarađuju u dublu
DK: Monfis pobedio Federera, Francuska izjednačila na 1:1
Serena najbolja, Halep najviše napredoval
   


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad na prvu titulu u Dejvis kupu: Conga povređen, Gaske igre protiv Federera

Izvor: Blic, 23.Nov.2014

Francuski teniser Žo-Vilfred Conga neće moći da igra protiv Rodžera Federera u finalu Dejvis kupa zbog povrede desne ruke, a njegovo mesto zauzeće Rišar Gaske, trenutno 26. igrač na svetu...Teniska reprezentacija Švajcarske vodi sa 2:1 u finalu Dejvis kupa i nedostaje joj još jedna pobeda da...

Nastavak na Blic...

Švajcarska prvi put osvojila Dejvis kup

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2014

Teniska reprezentacija Švajcarske osvojila je danas Dejvis kup, prvi put u svojoj istoriji, pošto je u Lilu povela sa nedostižnih 3:1, nakon što je Rodžer Federer pobedio Rišara Gaskea sa 3:0 u setovima (6:4, 6:2, 6:2). ..Osvajač 17 grend slem trofeja pobedio je Gaskea za sat i 55 minuta i osvojio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.