Nišlije, ulaznice su u prodaji

Izvor: Mondo, 19.Jan.2017, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije, ulaznice su u prodaji

Puštene su u prodaju ulaznice za Dejvis kup meč Srbija - Rusija.

Foto: MN Press

Prodaja ulaznica za meč prvog kola Dejvis kupa između teniskih reprezentacija Srbije i Rusije počela je danas u Nišu, saopštio je gradski većnik zadužen za sport Branislav Kačar.

Ulaznice su mogu nabaviti od danas u podne u radnjama Vin Vina (WinWin) i "Emmi", kao i preko veb stranice "ddtickets". >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Cena ulaznica za prvi i treći dan takmičenja, kada su na programu mečevi u pojedinačnoj konkurenciji, koštaju po 700 dinara, dok za drugi dan, kada je na programu meč u dublu ulaznica je 400 dinara.

Paket ulaznica za sva tri dana takmičenja košta 1.650 dinara.

Kačar je rekao da će od ;30. januara početi i prodaja karata na biletarnici hale Čair. On ;je podsetio da je teniska reprezentacija poslednji put u Nišu igrala pre pet godina.

Mečevi prvog Dejvis kupa između Srbije i Rusije igraće se od 3. do 5. marta u niškoj dvorani Čair.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.