Marat Safin: Srbija je solidan tim

Izvor: Vostok.rs, 06.Dec.2010, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marat Safin: Srbija je solidan tim

06.12.2010. -

„Verujem u pobedu srpskog tima," – rekao je slavni ruski teniser, visoki činovnik Federacije tenisa Rusije, Marat Safin, nakon prvog finalnog susreta u okviru Dejvis Kupa, u kojem je Gael Monfis pobedio Janka Tipsarevića.

Kao što znamo, Maratova prognoza se obistinila. Evo kako je sportista prokomentarisao istorijski rezultat za Srbiju za „Glas Rusije".

Smatram >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << da je sve zasluženo. Prvi dan nije bio preterano uspešan, zatim su u paru izgubili sasvim slučajno, ali su se trećeg dana oporavili, odlično su igrali. Viktor Trojicki se pokazao s najbolje strane – nije se uplašio i u odlučujućem meču i pobedio je mnogo iskusnijeg suparnika. To je vrlo važan meč u njegovoj karijeri, i ne radi se samo o Dejvis Kupu. Čak je i amateru jasno: ono što Srbi pokazuju na teniskom terenu jeste dobar tenis, a Srbija je vrlo solidna, vrlo sposobna ekipa, - zaključuje Marat Safin.

Izvor: Golos Rossii
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.