MONFIS: TIPSAREVIĆ MI JE OLAKŠAO POBEDU

Izvor: Kurir, 03.Dec.2010, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONFIS: TIPSAREVIĆ MI JE OLAKŠAO POBEDU

BEOGRAD - Francuski teniser Gael Monfis kaže da je njegov protivnik Janko Tipsarević bio previše nervozan u prvom meču finala Dejvis kupa i da mu je to olakšalo pobedu. Monfis je pobedio Tipsarevića u prvom meču u Beogradu sa 3:0 za dva sata i pet minuta

BEOGRAD - Francuski teniser Gael Monfis kaže da je njegov protivnik Janko Tipsarević >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bio previše nervozan u prvom meču finala Dejvis kupa i da mu je to olakšalo pobedu.

Monfis je pobedio Tipsarevića u prvom meču u Beogradu sa 3:0 za dva sata i pet minuta.

-Publika u Beogradskoj areni je bila veoma korektna. U prvom setu je bilo veoma lako pobediti, jer je Tipsarević bio pod velikim pritiskom i olakšao mi je posao- rekao je Monfis na konferenciji za novinare posle pobede.

Prema njegovim rečima, odigrao je sa Tipsarevićem dobar meč.

-Trudio sam se da budem opušten. Ovo je moje prvo finale u Dejvis kupu. Ovo nije bio veliki meč, ali je bio veoma važan- rekao je Monfis.

On je dodao da je njegov protivnik bio nervozan, ali da možda i nije to razlog pobede, već da je danas igrao bolje od njega.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Đoković: Krcata Arena vodi do pobede

Izvor: Blic, 03.Dec.2010

Novak Đoković je savladao Žila Simona sa 3:0 i izjednačio u finalu Dejvis kupa na 1:1, a posle meča je rekao da nije bilo toliko lako kako rezultat pokazuje..."Ovo je finale Dejvis kupa, pa rezultat i nije tako važan. Nije bitno ni sa kim igrate, jer svaki poen u svakom meču tokom ova tri dana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.