Herojima 270.000 evra manje!?

Izvor: S media, 06.Dec.2010, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Herojima 270.000 evra manje!?

Vlada Srbije nagradiće tenisere sa 180.000 evra za osvajanje Dejvis kupa, a ne 450.000 kako je rekla ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić-Marković.

Samardžić Marković je danas izjavila da će teniseri dobiti 450.000 evra, ali je Ministarstvo kasnije izdalo saopštenje u kome se navodi da je ta suma manja. Teniseri su osvajanjem Dejvis kupa dobili i državno priznanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odnosno sportsku penziju.

Država nagrađuje "ćelavce"

S media: Dva minuta sa Ameli Morezmo

Francuska štampa: Lodra kao sa slomljenim nogama!

Teniseri posle torte i na markama (FOTO)

Igrači će posle svoje 40. godine života dobijati mesečno nadoknadu u iznosu od tri prosečne plate u Srbiji. Njihov uspeh izjednačen je tako sa osvajačima medalja sa svetskih šampionata.

Samardžić-Marković je pozvala građane da se dođu večeras od 19 časova ispred Skupštine grada na proslavu pobede u Dejvis kupu.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Tenis

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.