Filip Živojinović i Maja Mandžuka zajedno na Dejvis kupu

Izvor: Svet, 18.Sep.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Živojinović i Maja Mandžuka zajedno na Dejvis kupu

naslov: 
Filip Živojinović i Maja Mandžuka zajedno na Dejvis kupu



excerpt: 
Da se Filip Živojinović pojavi u “Beogradskoj arena” kako bi bodrio naše reprezentativce, to se i očekivalo, ali Maji Mandžuki se niko nije nadao....


izvor: 
"S media portal"


tekst clanka: 
Da se Filip Živojinović pojavi u "Beogradskoj arena" kako bi bodrio naše reprezentativce, to se i očekivalo, ali Maji Mandžuki se niko nije nadao. Glumica je očigledno odlučila da se ni na sekund ne odvaja od svog novog dečka, jer je poznato da Živojinović važi za jednog od najpoželjnijih srpskih neženja. Kao da nije u pitanju sportsko takmičenje, popularni par došao je na teniski turnir skockan od glave do pete. Dok Maja nije skidala osmeh sa usana, njen dečko nabacio je ozbiljnu facu, a tek kada su primetili fotografa koji prati svaki njihov korak, Maja je naglo promenila raspoloženje, spustila glavu i brzim koracima par je napustio" Arenu". Nije isključeno da će Filip i Maja i danas biti na VIP tribinama kako bi podržali naše tenisere koji igraju odlučujuće mečeve za ulazak u finale Dejvis kupa.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.