Đoković predvodi Dejvis kup tim

Izvor: Danas, 19.Apr.2021, 07:17

Đoković predvodi Dejvis kup tim

Od trenutka kada su se porodica Novaka Đokovića i Teniski savez Srbije pohvalili da će posle devet godina Beograd ponovo biti domaćin turnira iz kategorije 250 sa spiska učesnika Serbia opena otpale su mnoge poznate i odlično rangirane kolege našeg asa i svetskog broja 1, ali će i bez Dominika Tima, Gaela Monfisa, Stena Vavrinke... ovo biti zanimljivo i jako takmičenje za taj ATP rang.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Serbia open: Beograd ponovo na teniskoj mapi, Krajinović predvodi srpski konvoj prvog takmičarskog dana

Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2021

Prvog dana turnira četvorica srpskih tenisera na terenu....Beograd se danas i zvanično ponovo vraća na tenisku mapu - počinje četvrto izdanje Serbia opena, prvo još od 2012. Veliki broj zvučnih imena prethodnih dana je zbog povreda otkazao učešće, od Dominika Tima i Stena Vavrinke, preko Gaela...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.