Del Potro spreman u septembru

Izvor: B92, 16.Jul.2010, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Potro spreman u septembru

Huan Martin del Potro, koji duže vreme ne igra zbog povrede, očekuje da će biti u formi za polufinale Dejvis kupa protiv Francuske od 17. do 19. septembra.

"Lekar koji prati tok mog oporavka zadovoljan je i uveren sam da se u septembru vraćam na teren", rekao je 22-godišnji Argentinac.

Del Potro tvrdi da su lekarske prognoze povoljne i da će, najverovatnije, biti u reprezentaciji koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u polufinale prestižnog ekipnog takmičenja dospela prošlog vikenda nakon pobede nad Rusijom.

Sedmi reket sveta ne igra od Otvorenog prvenstva Australije, a izvesno je da neće biti u prilici da brani titulu na US Openu, koji počinje 30. avgusta.

Za neočekivanu pobedu Argentine (3:2) i prvi poraz Rusije u Dejvis kupu na svom terenu posle 17 uzastopnih pobeda najzaslužniji je bio David Nalbandijan koji je u odlučujućem, petom duelu, pobedio Mihaela Južnog. Povratak Del Potra, najboljeg tenisera 'gaučosa', mogao bi da bude značajan u finišu takmičenja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.