Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2012, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis kup: Češka povela protiv Srbije

PRAG -

Teniska reprezentacija Češke povela je protiv Srbije 1:0 u četvrtfinalu Svetske grupe Dejvis kupa, pošto je Tomaš Berdih danas u Pragu pobedio Viktora Troickog rezultatom 3:0 (6:2, 6:1, 6:2).

Berdih je bio favorit u tom meču, ali se ipak očekivalo da će Troicki odigrati bolje i bar pružiti dostojan otpor češkom teniseru.

Reprezentativac Srbije, koji već dugo nije u formi, u duel je ušao bez samopouzdanja i Berdih je mnogo lakše >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nego što je verovatno i sam očekivao ostvario maksimalnu pobedu za svega sat i 50 minuta.

U drugom današnjem singlu sastaju se Janko Tipsarević i Radek Štepanek i taj duel srpski teniser bi morao da dobije kako bi naš tim zadržao šansu da se plasira u polufinale.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Viktor Troicki

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.