Dejvis kup - Britanci i Argentinci dobili specijalne pozivnice

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis kup - Britanci i Argentinci dobili specijalne pozivnice

Teniske reprezentacije Velike Britanije i Argentine dobile su specijalne pozivnice za učešće u Dejvis kupu sledeće godine, preneli su danas britanski mediji.

Dejvis kup se od sledeće godine igra po novom formatu, učestvovaće 18 ekipa - četiri ovogodišnja polufinalista, Hrvatska, Francuska, Španija i SAD, dve ekipe sa vajldkartama i 12 ekipa pobednika kvalifikacija, koje će se igrati 1. i 2. februara.

Britanci su ovog meseca u baražu pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Uzbekistan i osigurali mesto među nosiocima u kvalifikacijama, ali pošto su dobili vajldkartu, neće igrati kvalifikacije, već im je garantovano mesto među 18 ekipa.

Mesto Velike Britanije i Argentine će u kvalifikacijama zauzeti Australija i Švajcarska.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Specijalne pozivnice za Dejvis kup reprezentacije Velike Britanije i Argentine (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018

Sledeće godine će se igrati po novom formatu...Teniske reprezentacije Velike Britanije i Argentine dobile su specijalne pozivnice za učešće u Dejvis kupu sledeće godine, preneli su danas britanski mediji...PREŠAO IGRICU: Endi Marej napravio GLUPOST godine i nasmejao sve Kineze! (FOTO)..ATP ŠENŽEN:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.