Izvor: Blic, 02.Apr.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis Kup: Švedska kažnjena sa 25.000 dolara

Komitet teniskog Dejvis kupa kaznio je danas Švedsku tenisku federaciju sa 25.000 dolara, ali i suspendovao grad Malme pet godina iz takmičenja, zbog odluke da se sa Izraelom igra iza zatvorenih vrata.

Komitet je saopštio da je Švedska izgubila pravo da bude domaćin u sličnoj situaciji.

Švedska je ugostila Izrael u Malmeu prošlog meseca u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa i izgubila sa 2:3.

Mečevi su igrani bez publike, jer zvaničnici grada nisu mogli da garantuju bezbednost usled anti izraelskih demonstracija.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejvis Kup: ITF kaznio Švedsku

Izvor: B92, 02.Apr.2009

Komitet teniskog Dejvis kupa kaznio je u četvrtak Švedsku tenisku federaciju sa 25,000 dolara, ali i suspendovao grad Malme pet godina iz takmičenja...Švedska je kažnjena zbog odluke da se sa Izraelom igra bez prisustva publike. Komitet je saopštio da je zemlja 'tri krune' izgubila pravo da bude...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.