Izvor: RTS, 02.Dec.2021, 16:20

Čilić: Srbija neverovatno kvalitetna, verujem u ekipu

Srbija i Hrvatska u petak u Madridu igraju polufinale Dejvis kupa. Hrvati ulogu favorita prepuštaju našoj ekipi. Marin Čilić je rekao da ima odlične saigrače spremne da daju svoj maksimu, i smatra da on ima dobre šanse protiv Đokovića. Duel počinje u 16.00.
Očekuje nas sigurno teška borba sa Srbijom, jer se radi se o neverovatno kvalitetnoj ekipi, izjavio je hrvatski teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Marin Čilić.

"Osim Novaka, imaju još tri, četiri sjajna igrača. Moramo da damo sve do sebe i nadamo se pozitivnom ishodu u tom dvoboju" rekao je Čilić za hrvatske medije.
On je potom pohvalio saigrače i smatra da ima dobre šanse protiv Đokovića.
"Borna Gojo je pokazao još jednom da je fenomenalan igrač za Dejvis kup. Nikola Mektić i Mate Pavić su uvek spremni da odigraju odlične mečeve, kao u celoj sezoni. Ja sam odigrao odličan meč sa Sinerom, uz nekoliko stvari koje nisu funkcionisale, ali vjerujem da to mogu da ispravim i da protiv Novaka mogu da odigram sjajan meč", zaključio je Čilić.
Selektor Vedran Martić smatra da je Srbija blagi favorit.
"Ući ćemo u taj meč kao u svaki drugi. Na papiru su oni blagi favoriti, imaju Đokovića, koji je broj 1 na rang-listi, njihov drugi igrač je bolje rangiran od našeg, a u dublu smo mi blagi favoriti", rekao je Martić.
Duel Srbije i Hrvatske na programu je u petak sa početkom u 16.00 časova.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čilić: Srbija neverovatno kvalitetna, ali verujem u nas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2021

Očekuje nas sigurno teška borba sa Srbijom, jer se radi se o neverovatno kvalitetnoj ekipi, izjavio je hrvatski teniser Marin Čilić...U polufinalu Dejvis kupa Srbije će sutra igrati protiv Hrvatske u Madridu..."Osim Novaka, imaju još tri, četiri sjajna igrača. Moramo da damo sve do sebe i nadamo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.