BRITANCI U ŠOKU: Član Dejvis kup tima pozitivan na kokain!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jun.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRITANCI U ŠOKU: Član Dejvis kup tima pozitivan na kokain!

Treći najbolji britanski teniser Dan Evans saopštio je da je pao na doping testu.

On je bio pozitivan na kokain, a to mu je predočeno ranije ove nedelje na osnovu uzorka koji je dao u aprilu.

- Napravio sam grešku i moram da se suočim sa tim - rekao je 27-godišnji teniser.

Evans je trenutno 50. teniser sveta, i deo je Dejvis kup reprezentacije Velike Britanije, i bio je deo ekipe koja je prošle godine igrala u Beogradu sa Srbijom u četvrtfinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Dejvis kupa.

Teniser se povukao 10. juna sa turnira u Sutbitonu zbog povrede lista, pa je otkazao učešća zu Notingemu, Londonu i Istbornu. Njegov najviši plasman bio je 41. mesto u martu ove godine.

U karijeri nije osvojio nijednu titulu

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Treći reket Britanije pozitivan na kokain

Izvor: B92, 23.Jun.2017

Britanski teniser Danijel Evans pao je na doping testu na kojem je bio pozitivan na kokain...Evans ima 27 godina, treći je reket Velike Britanije i član Dejvis kup tima, a pao je na testu iz aprila..."Napravio sam grešku, moram da se suočim s tim. Važno je da znate da sam koristio kokain van takmičenja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.