ANTISRPSKI TRANSPARENT U CENTRU SPLITA

Izvor: Kurir, 09.Jul.2010, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANTISRPSKI TRANSPARENT U CENTRU SPLITA

SPLIT - Na nadvožnjaku iznad jedne od najprometnijih splitskih ulica, Ulice Domovinskog rata, rano jutros je osvanuo veliki transparent sa porukom "'Srbe na vrbe - nikad zaboravit, nikad oprostit".

Lokalni mediji javljaju da je uvredljivi transparent stajao skoro sat vremena pre nego što je uklonjen, a nije poznato ko ga je tamo postavio, javlja RTS.

Po poslednjim najavama, u Split bi na trodnevni susret Dejvis kupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << teniskih reprezentacija Srbije i Hrvatske moglo doći između 500 i 1.000 Srba.

Ovo je za sada jedini zabeleženi incident u Splitu vezan za predstojeći susret, a pisanje medija je korektno, uz prenošenje pohvala gostoljubivosti domaćina i razmenu komplimenata između tenisera dve reprezentacije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.