Izvor: Svet, 08.Apr.2011, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvod na sudu: Ikodinović je uneo veliku imovinu u brak!

Kao što je već objavljeno, od sporazumnog razvoda "Nata-Dača" nema ništa, a Danilo je odmah angažovao novog advokata, Nemanju Aleksića, koji je juče za naš list rekao da Nataša ne može da traži 40.000 evra od Danilove kafane "Tako je suđeno" pošto on nije njen vlasnik. "Prva stvar u vezi s tim jeste da ta kafana uopšte nije na Dačino ime i to bi i moj kolega, a Natašin advokat Dragan Gojković trebalo da zna!
Pogledaj vesti o: Danilo Ikodinović,   Nataša i Dača razvod

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razvod na sudu: Dača je uneo veliku imovinu u brak!

Izvor: medio.rs, 08.Apr.2011

Kao što je već objavljeno, od sporazumnog razvoda "Nata-Dača" nema ništa, a Danilo je odmah angažovao novog advokata, Nemanju Aleksića, koji je juče za naš list rekao da Nataša ne može da traži 40.000 evra od Danilove kafane „Tako je suđeno" pošto on nije njen vlasnik.

Nastavak na medio.rs...

Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović ipak na sudu: Ništa od sporazuma, deliće se imovina!

Izvor: Scandal.rs, 08.Apr.2011

Kao što je već objavljeno, od sporazumnog razvoda 'Nata-Dača' nema ništa, a Danilo je odmah angažovao novog advokata, Nemanju Aleksića, koji je juče rekao da Nataša ne može da traži 40.000 evra od Danilove kafane „Tako je suđeno' pošto on nije njen vlasnik. - Prva stvar u vezi s tim jeste...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.