ROMANSA: Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović u vezi?

Izvor: Kurir, 05.Jul.2013, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROMANSA: Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović u vezi?

Bivši vaterpolista viđen u jednom restoranu kako se ljubi s odbojkašicom, koja je bila verena s Milošem Teodosićem

Dača Ikodinović odnedavno je u vezi sa jednom od najboljih srpskih odbojkašica Majom Ognjenović.

Njih dvoje su viđeni kako se ljube u jednom beogradskom restoranu, piše Stori. Par je delovao zaljubljeno i nije se obazirao na poglede prisutnih već je opušteno razmenjivao nežnosti.

Odbojkašica nije želela da komentariše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << novu romansu, ali je nije ni negirala.

- Zbog svega što se u prethodnim mesecima dešavalo u mom životu, ni sada ne želim ništa da komentarišem. Nadam se da me razumete - rekla je Maja za pomenuti magazin.

Ognjenovićeva je čest gost Danilove kafane „Tako je suđeno“, što takođe ide u prilog priči da su zajedno.

Dača je posle razvoda s Natašom Bekvalac bio u nekoliko veza o kojima nije želeo javno da priča. I sada se ne eksponira, ali ga je odala prisnost s poznatom sportistkinjom. Maja je bila verena s košarkašem Milošem Teodosićem, s kojim je raskinula krajem 2012. godine.

Kad smo pozvali Maju, javila se njena cimerka, koja je rekla da ona spava i da će nam se javiti kasnije, ali se nije oglasila do kraja dana. Na Dačin telefon se javila ženska osoba, koja je rekla da vaterpolista više nije na tom broju.
Pogledaj vesti o: Danilo Ikodinović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.