Nataša Bekvalac odustala od sporazumnog razvoda i želi pola kafane!

Izvor: Poznati.info, 31.Mar.2011, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac odustala od sporazumnog razvoda i želi pola kafane!

Iako je bila spremna da prihvati sporazumni razvod i podelu imovine bez velikog dizanja prašine, Nataša Bekvalac je nakon telefonskog razgovora sa svojim suprugom Danilom Ikodinovićem,odlučila da odustane od sporazumnog i mirnog razvoda!
Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović je u telefonskom razgovoru pretio njoj, njenoj porodici i prijateljima i ružno govorio o njima što je Natašu posebno pogodilo. Međutim Natašu je naljutilo i to što se u kafani za čije pokretanje mu je ona pozajmila 40.000 evra, viđa sa novim devojkama, a da oni nisu i zvanično razvedeni.
Zbog svega toga, popularna pevačica je odlučila da zajedno sa svojim advokatom naplati sve što je do sada zaradila i uložila tokom pet godina zajedničkog braka sa bivšim vaterpolistom, a od skora i ugostiteljom.
Izvor: Press
Slične, interesantne teme: Dača Ikodinović i Nataša Bekvalac: Tako je suđeno Nataša i Dača potpisali papire za razvod braka Dača Ikodinović: Ne dao bog da se sazna šta je Nataša radila

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.