Ikodinović podsetio na sramotnu Vučićevu izjavu o Muratu i našim nebitnim junacima

Izvor: Luftika.rs, 23.Apr.2021, 12:22

Ikodinović podsetio na sramotnu Vučićevu izjavu o Muratu i našim nebitnim junacima

Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović postavio je na svom Tviter nalogu sramnu izjavu predsednika Srbije, za koju režimski orijentisana javnost tvrdi da Aleksandar Vučić nikada nije izgovorio. Predsednik Srbije se pre nekoliko godina divio čuvenom turskom sultanu Muratu, a naše legendarne vojne stratege koji su položili svoje živote u odbrani ove zemlje je time istovremeno omalovažio.
– Ja ne ličim na Lazara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << a ovde nema junaka kao što je Murat. Ovde nema junaka kao što je bio Murat i ozbiljnih stratega kao što je bio Murat. Nema takvih, verujte mi. Murat je bio ozbiljan čovek, ozbiljan vojskovođa. Murat je bio… za ove naše, ovi mu nisu ni skute da mu nose – izjavio je svojevremeno još uvek aktuelni predsednik Srbije.
Jedna od najsramnijih izjava AV.(Postavljam zbog svih što su mi u PP napisali da on to nikada nije izjavio). pic.twitter.com/ffXPnaF3ZG
— Miodrag Bebić (@miodrag_bebic) April 22, 2021

Ovaj kratki insert je podelio jedan od korisnika Tvitera, a Ikodinović, koji je sada u odboru za sport Narodne stranke, iskoristio je svoje ime da snimak dođe do šire javnosti kako bi se svi mi podsetili ko nam vodi državu već skoro čitavu deceniju.
– Jedna od najsramnijih izjava AV. (Postavljam zbog svih što su mi u PP napisali da on to nikada nije izjavio) – napisao je korisnik ove društvene mreže na svom profilu.
Printscreen Danilo Ikodinović je jedan od nekoliko vaterpolista koji su se politički angažovali nakon profesionalne sportske karijere.
Za razliku od Vanje Udovičića, ministra sporta u Vladi Ane Brnabić, i dugogodišnjeg predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića, koji je uzgred sada koalicioni partner na republičkom nivou sa SNS-om i potencijalni kandidat vlasti za gradonačelnika prestonice, Ikodinović se sada aktivirao u opoziconoj partiji i često vrlo oštro kritikuje režim u Srbiji.
Aleksandar Vučić sa druge strane, ima taj neobjašnjiv luksuz i slobodu da može izgovoriti jednu ovako nakaradnu misao i da pritom i dalje ima podršku „nacionalno osvešćenih“ građana. Njegova bliska saradnja sa ljudima koji su naređivali bombardovanje naše zemlje, a koji pritom nemaju više bitne funkcije u svojim državama, očigledno ne dotiče mnogo prosečnog Srbina koji i dalje veruje da je Vučić dar sa neba za našu državu i društvo.
„Au contraire“
Vučić je jedini državnik koji poznaje batinaše lično, znamo iz kog političkog miljea dolazi

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.