Izvor: Glas javnosti, 20.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hronika - ukratko...

Suđenje nije zakazano

NOVI SAD - Suđenje vaterpolisti Danilu Ikodinović, koji se tereti za ugrožavanje javnog saobraćaja, biće zakazano u Opštinskom sudu u Novom Sadu, pošto optuženom i njegovom braniocu bude uručen optuženi predlog, rečeno je juče Tanjugu u tom sudu. U Opštinskom sudu je precizirano da je optužni predlog Opštinskog javnog tužilaštva u Novom Sadu ekspedovan iz suda i da će pošto bude uredno uručen Ikodinoviću i njegovom braniocu biti zakazan >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << glavni pretres.

Ikodinović se tereti za ugrožavanje javnog saobraćaja, jer je 28. juna na putu Zrenjanin - Novi Sad, vozeći motocikl „jamaha“, usled brzine neprilagođene stanju puta i drugim uslovima, udario u zadnji deo „zastave koral“ koja se kretala u istom smeru. NJemu je tom prilikom teško povređena desna ruka, a posle nesreće imao je više hirurških intervencija i zbog kritičnog stanja lekari su ga dugo držali u veštački izazvanoj komi.

Nožem usmrtio bivšu ženu

BEOGRAD - Milovan T. iz Vladičinog Hana ubio je bivšu suprugu Milevu T. u Vranju, zadavši joj više uboda nožem, a za njim policija intenzivno traga, saopšteno je juče iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Osnovano se sumnja da je Milovan T. u noći između 17. i 18. decembra ušao u kuću Mileve T. i više puta je ubo nožem, navedeno je u saopštenju. Ona je preminula na licu mesta, a Milovan T. se udaljio u nepoznatom pravcu. Uviđaj su izvršili istražni sudija Okružnog suda u Vranju, zamenik okružnog javnog tužioca i vranjanska policija. Policijski službenici su protiv Milovana T. podneli krivičnu prijavu Okružnom javnom tužilaštvu u Vranju, kojom se tereti za delo teškog ubistva.

Pritvor za pedofila

JAGODINA - Istražni sudija Opštinskog suda u Jagodini produžio je pritvor na 30 dana Aleksandru M. (38) iz obližnjeg sela Vinorače zbog sumnje da je seksualno napastvovao maloletne devojčice od deset i 13 godina, izjavila je portparol Opštinskog suda Jasmina Tašković. Taškovićeva je navela da je Aleksandar M. ponovo saslušan na okolnosti iz zahteva za sprovođenje istrage i da je tužilaštvo krivično delo koje mu se stavlja na teret „prekvalifikovalo u teži oblik“.
Pogledaj vesti o: Danilo Ikodinović

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.