Izvor: Luftika.rs, 15.Jul.2020, 23:23

Grbić pisao Ikodinoviću: Brate, ne kupuješ mir, go*na razbijaju narod da njime upravljaju

Proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Grbić odgovorio je na Tviteru Danilu Ikodinoviću koji je prethodno konstatovao da je ispao pi*da kad je u prošlosti podržao listu Aleksandra Vučića, verujući da je tako kupio mir.
– Brate, ne kupuješ mir. Njega imaš u sebi radeći po principima u koje veruješ. Daješ primer. Tiho nenametljivo i dostojanstveno. Svetski prvak ne može i ne sme da podrži bilo koga jer on ginuo za CEO SVOJ NAROD. Govna razbijaju narod da njime upravljaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Veličine ga vode primerom – napisao je Grbić u odgovoru Ikodinoviću i potom dodao:
– Dača je moj drug i brat i on zna šta ja mislim o njemu i koliko ga volim jer je takav kakav jeste. I moj komentar nije negativan već pozitivan. Samo ne smemo da dozvolimo da izgubimo sebe… Nikad… Zbog svih onih koji nas gledaju.
Foto: Dragana Udovičić, Kurir Podsetimo, Ikodinović je prethodno na Tviteru napisao:
– Krvavo sam se za*ebao sa listom jer sam kupovao mir koji sam već imao i ispao sam pi*da. Da, baš pi*da. Ne mogu to da operem, niti se trudim, ali idem napred jer nazad neću i ne mogu. Osećaj je odvratan, ali ću ga prevazići jer kičmu imam”.
Brate, ne kupujes mir. Njega imas u sebi radeci po principima u koje verujes. Dajes primer. Tiho nenametljivo i dostojanstveno. Svetski prvak ne moze i ne sme da podrzi bilo koga jer on ginuo za CEO SVOJ NAROD. Govna razbijaju narod da njime upravljaju. Velicine ga vode primerom.
— Vladimir Grbić (@grbic_vladimir) July 15, 2020

Vanja Grbić u 20 koraka objasnio sve važne lekcije koje smo naučili iz pandemije

Pogledaj vesti o: Danilo Ikodinović

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.