Izvor: Glas javnosti, 20.Sep.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dača kod sudije

NOVI SAD - Vaterpolista Danilo Ikodinović (32) krajem oktobra trebalo bi da bude saslušan pred istražnim sudijom Opštinskog suda u Novom Sadu u okviru istražnih radnji vezanih za saobraćajnu nesreću u kojoj je učestvovao, saopštio je juče sud.

Ikodinović će pred istražnim sudijom biti saslušan krajem oktobra ukoliko to dozvoli njegovo zdravstveno stanje, navedeno je u saopštenju suda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
U daljem toku postupka biće saslušani predloženi svedoci i izvedeno odgovarajuće veštačenje, koje je predložilo Opštinsko javno tužilaštvo u Novom Sadu. Tužilaštvo je 27. avgusta podnelo zahtev za sprovođenje određenih istražnih radnji protiv Ikodinovića, precizirano je u saopštenju, uz napomenu da se navedeni akt koristi kod skraćenog postupka u kome je za krivično delo zaprećena kazna zatvora do tri godine.

Ikodinović je teško povređen u saobraćajnoj nesreći 28. juna na putu Zrenjanin - Novi Sad, kada je vozeći motocikl „jamaha“, usled brzine neprilagođene stanju puta i drugim uslovima, udario u zadnji deo „zastave koral“ koja se kretala u istom smeru.

Kako sada kod sudije za prekrsaje pa zar ga nije posetio Tadic dok je bio u bolnici.

pa sta

Kakve to veze ima jedno sa drugim.

Dachi svaka cast za sve sto je uradio za nasu zemlju, ali ako je kriv za udes, mora da odgovara za to kao svaki drugi drzavljanin ove zemlje.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.