Dača: Operacija ruke je dobro prošla

Izvor: Blic, 24.Okt.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dača: Operacija ruke je dobro prošla

Poznati vaterpolista Danilo - Dača Ikodinović protekle nedelje se u Parizu podvrgao još jednoj operaciji desne ruke, šesnaest meseci posle saobraćajne nesreće koja mu se dogodila u blizini mesta Kać, piše portal „Story”.

Danilu su lekari presadili i pričvrstili mišić iz grudi u desnu ruku, a to je prva od nekoliko operacija koje treba da uradi u narednih godinu dana, pomoću kojih pokušavaju da mu ruku bar delimično vrate u funkciju. Danilo je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << samo tri dana izrazio želju da se vrati u Novi Sad kako bi se posvetio direktorskim obavezama u VK Vojvodina.

- Dobro se osećam i operacija je dobro protekla. Predstoji mi proces od godinu dana rehabilitacije i oporavka. Ne želim više da pričam o tome, jer ispada da pravim marketing na osnovu moje ruke - rekao je Danilo za story.rs.

Dača se već nekoliko meseci nalazi na funkciji direktora VK Vojvodina.

- Klub dobro napreduje što se tiče igračkog dela, a što se tiče finansijskog, malo slabije. Svi kukaju kao ranjeni da je kriza, a opet, s druge strane, kada vidim gde se sve i na kakve gluposti bacaju pare, onda shvatim da kriza i nije baš tolika. To je ono što mene nervira: ako je finansijska situacija loša, onda ne bi trebalo da bude para uopšte. Ipak, izgleda da nije kriza i da je to nametnuto na psihološkom planu. Zadovoljan sam i borim se kao i moji saradnici. Dečaci dobro igraju i treniraju - zaključio je Ikodinović.
Pogledaj vesti o: Danilo Ikodinović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.