Izvor: Svet, 28.Jun.2011, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dača Ikodinović progovara o razvodu!

Danilo Ikodinović će večeras u 21 sat, ekskluzivno u emisiji "Dobro veče, Srbijo" Jelene Bačić-Alimpić na televiziji Pink, otvoreno progovoriti o razvodu s Natašom Bekvalac, ali i svemu što je prethodilo udesu koji je preživeo pre tačno tri godine, kao i o onome što se kasnije dešavalo. "Danilo je, na moje veliko zadovoljstvo, rešio da progovori o razvodu sa Natašom, iako je rekao da bi dao milijardu dinara u tom trenutku samo da nije javna ličnost.
Pogledaj vesti o: Danilo Ikodinović

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da ih ne zaboravimo: Dača Ikodinović večeras na TV o braku i razvodu sa Natašom Bekvalac!

Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2011

Danilo Ikodinović će večeras u 21 sat, ekskluzivno u emisiji „Dobro veče, Srbijo“ Jelene Bačić-Alimpić na televiziji Pink, otvoreno progovoriti o razvodu s Natašom Bekvalac, ali i svemu što je prethodilo udesu koji je preživeo pre tačno tri godine, kao i o onome što se kasnije dešavalo....

Nastavak na Scandal.rs...

Opra Vinfri na naš način: Dača u gostima kod Jelene Bačić-Alimpić

Izvor: Svet, 29.Jun.2011, 00:33

Na veliko iznenađenje nas običnih gledalaca, koji vole tok šouououove.. nema kauča, nema suza, samo priča, kamera i iskrenost! U prvoj, novoj emisiji "Dobro veče Srbijo!", stare voditeljke sa novom frizurom (koja joj dobro stoji), Jelene Bačić-Alimpić, gostovao je Danilo Ikodinović..

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.