Zvezdu ne očekuje lak zadatak protiv Donjeg Srema

Izvor: Beta, 21.Mar.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu ne očekuje lak zadatak protiv Donjeg Srema

BEOGRAD, 21. marta 2014. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je u petak da očekuje pobedu nad Donjim Sremom, ali da neće biti lak zadatak.

"Znamo šta nas čeka i šta treba da uradimo. Znamo da neće biti nimalo lako. Svaka utakmica služi da se stabilizujemo i da igramo za ono čemu se svi nadamo. Jedino što je bitno u ovoj utakmici je da osvojimo tri boda", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Crvene zvezde.

Zvezda će gostovati Donjem Sremu na stadionu Vojvodine u Novom Sadu, pošto je policija procenila da stadion u Pećincima ne ispunjava bezbednosne uslove.

"Mi igramo protiv protiv ekipe, a ne protiv stadiona. Hteli smo da igramo u Pećincima, ali kao što znate zbog bezbednosti nisu mogli da donesu odluku da se igra tamo... Ovo je gostujući teren i za nas i za njih", kazao je Stojanović.

On je naveo da ekipa Donjeg Srema igra specifično. "Donji Srem, koliko sam uspeo da primetim, poseduje jedan specifični stil igre, agresivni su na svim delovima terena i trče svih 90 minuta. Siguran sam da neće izaći protiv nas da se brane", dodao je trener crveno-belih.

Na pitanje da kaže šta misli o izjavi fudbalera Partizana Branislava Trajkovića da se "Zvezda gura da bude šampion", Stojanović je rekao da "neće da se osvrće na to". "To bi nas vratilo dva koraka u nazad", dodao je Stojanović.

Utakmica izmedju Donjeg Srema i Zvezde u 20. kolu Super lige Srbije igraće se u subotu u 14.30 na stadionu Karadjordje u Novom Sadu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Stojanović: "Bitna su tri boda!"

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2014

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da očekuje pobedu nad Donjim Sremom, ali da neće biti lak zadatak.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.