Zvezdinih tri minuta “ludila” u Zagrebu: ŠEST ukradenih lopti, ŠEST kontri – za slom Cedevite!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Apr.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdinih tri minuta “ludila” u Zagrebu: ŠEST ukradenih lopti, ŠEST kontri – za slom Cedevite!

Pošteno je reći da su se košarkaši Crvene zvezde prošetali do trona ABA lige u kojoj, ove sezone, nisu naišli na sebi ravnog.

Finalna serija sa Cedevitom i "čišćenje" protivnika u tri utakmice najbolje govori u prilog toj konstataciji, a o demonstraciji košarkaške sile Beograđana u Zagrebu svedoči i trominutno "ludilo" garnirano sa šest ukradenih lopti, šest kontri i serijom od 15:2!

Bio je to period meča kada su igrači Cedevite upali u Zvezdinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mašinu iz koje nisu umeli da pronađu izlaz tri minuta, a kada su se osvestii, već je bilo kasno...

Sve je krenulo "krađom" i lakim poenima Simonovića, za smanjenje vođstva hrvatskog tima (30:31).

Odmah u narednoj akaciji usledilo je Dangubićevo bacanje za loptom, nova kontra i laki oeni, potom još jedan kontra udar u koprodukciji Dženkinsa i Tompsona, pa kucanje Dangubića posle još jednog smušenog napada Cedevite.

Tačku na ovaj verovatno i prelomni period meča stavio je Simonović trojkom za vođstvo od 43:33, pogađate - posle još jedne oduzete lopte i igre u tranziciji.

How good @kkcrvenazvezda's defense is? Well, it is "6 steals in 3 minutes" good! #ABALiga #CedCzv pic.twitter.com/kybNozGLsd

— ABA Liga (@ABA_League) April 14, 2017

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.