Zvezdini fudbaleri izašli pred Delije sa šalovima (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdini fudbaleri izašli pred "Delije" sa šalovima (video)

Činjenica je da vremenski uslovi u Čačku nisu bili najbolji ali kiša i niska temperatura nisu razlog što su izabranici Vladana Milojevića izašli pred navijače sa šalovima oko vrata.

Utakmicom sa čačanskim Borcem startovao je pakleni ritam za fudbalere Crvene zvezde koji će u narednih mesec dana odigrati devet utakmica u tri različita takmičenja.

Prva je arhivirana na najbolji mogući način. Zvezda je overila plasman u četvrtfinale Kupa i tom takmičenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se vraća tek na proleće.

Slede obaveze u prvenstvu i Ligi Evrope i utakmice na kojima će izabranicima Vladana Milojevića biti preko potrebna pomoć navijača. Upravo je to razlog što su fudbaleri izašli pred "Delije" posle meča u Čačku sa šalovima oko vrata.

Zvezda je ove nedelje pokrenula akciju koja, svakom navijaču koji u subotu dođe na stadion sa crveno-belim šalom biće omogućen besplatan ulaz na tribine.

Utakmica Crvena zvezda - Rad igra se u subotu od 16 časova.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Boaći - Pešić 14:14

Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2017, 11:01

Napadač iz Niša golovima u Čačku stigao reprezentativca Gane na listi najbolji strelaca Crvene zvezde u ovoj sezoni..Umeju fudbaleri da kažu kako im je konkurencija potrebna kako bi stalno igrali na ivici maksimuma. Uglavnom je to poštapalica, klasičan sportski stereoptip, ali napadači Crvene...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.