Zvezdina zamena za Petkovića je reprezentativac Slovenije? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Dec.2016, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina zamena za Petkovića je reprezentativac Slovenije? (VIDEO)

Jedna od opcija srpskog šampiona za desni bok jeste i momak srpskih korena iz poljske Visle...

Crvena zvezda će tokom zimske pauze dovesti bar po jedno pojačanje u svakoj od linija tima! U defanzivi, jedno od imena na spisku želja je reprezentativac Slovenije i momak srpskih korena Boban Jović (25), pišu Večernje novosti.

Jović igra na mestu desnog beka i trebalo bi da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zamena za Marka Petkovića koga će crveno-neli pokušati da prodaju ove zime pošto mu ugovor ističe kroz šest meseci. Za sada, navodno, postoji stidljivo interesovanje Augzburga, Udinezea i Atalante.

Boban Jović bio bi realtivno jeftina zamena jer i njemu ističe ugovor sa Vislom iz Krakova, a kako navodi isti izvor, on nema nameru da se zadržava u klubu koji finansijski jako loše stoji.

"Jović nije novo ime na listi želja Crvene zvezde, bio je interesantan i pre nekoliko godina, dok je igrao za Olimpiju i bio mladi reprezentativac Slovenije. Umesto na Marakanu otišao je u Vislu, a u Poljskoj je uglavnom standardan. U ovoj sezoni preskočio je samo početak zbog povrede, od 24 susreta odigrao je 16 i nanizao pet asistencija", pišu Novosti.



Autor dalje podvlači da ga selektor Katanec u poslednje vreme redovno poziva u A reprezentaciju Slovenije za koju je do sada upisao četiri nastupa.

Podsetimo, crveno-beli su već ostali bez Miloša Cvetkovića, kome je istekao ugovor, pa je angažovanje jednog desnog beka obaveza.

Boban Jović trenutno deluje kao sasvim pristojna opcija...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOTSPORT SAZNAJE: Bek Visle Krakov ’pred vratima’ Zvezde (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Dec.2016

Defanzivac Visle iz Krakova, Boban Jović, bi mogao da pojača crveno-bele.. U Ljutice Bogdana se uveliko traga i za desnim bekom za nastavak sezone, a kako saznaje Hotsport izbor Crvene zvezde je pao na Jovića.. Slovenački reprezentativac je član Visle iz Krakova, ali je njegova velika želja da...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.