Zvezdina računica, kako do osam miliona evra? Plan postoji!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina računica, kako do osam miliona evra? Plan postoji!

"Crveno-beli" razmišljaju i o budućnosti.

Crvena zvezda se polako sprema za prolećni deo sezone u kojem će odigrati dosta manje utakmice nego ove jeseni.

Tako u klubu razmišljaju o prodaji dvojice napadača, pa se nadaju da bi odlaskom Boaćija i Pavkova mogli da inkasiraju između 6,5 i osam miliona evra, piše portal Mocart sport.

Vladan Milojević na raspologanju ima čak četiri napadača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pored pomenute dvojice tu su još i Tomane i Krstović, a strateg "crveno-belih" najčešće igra sa jednim isturenim napadačem.

Tržišna cena Milana Pavkova je doživela vrhunac nakon dva gola koja je postigao Liverpulu prošle sezone, ali od tada beleži pad i pored interesovanja klubova iz Kine i Katara.

Sa druge strane, Boaći je i dalje prvi izbor Milojevića kada je u pitanju špic napada, u startnoj postavi će se naći i u preostale dve utakmice u Ligi šampiona, pa bi tako mogao da dodatno dobije na ceni.

Što će sigurno obradovati čelnike Zvezde koji su za njega izdvojili 2,5 miliona evra prilikom povratka iz Kine.

Na Marakani bi bili zadovoljni ukupnom zaradom u okviru između 6,5 miliona i osam miliona evra za tandem napadača, međutim sve zavisi od zakona ponude i potražnje na fudbalskom tržištu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.