Zvezdina čarolija na Mitiću, pregaženi Česi! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 21:47

Zvezdina čarolija na "Mitiću", pregaženi Česi! (video)

Najbolje izdanje Crvene zvezde u ovoj sezoni za ubedljivu pobedu nad Slovanom.

Fantastično izdanje Crvene zvezde u drugom kolu Lige Evrope protiv Libereca i pobeda od 5:1 (2:1).

Moglo je da bude i duplo više golova u mreži Slovana u prvom poluvremenu, ali umesto 4:0, Zvezda je vodila "samo" sa 2:1.

Daleko je bolji tim srpski klub, dokazao je to već u 7. minutu kada je Rodić odlično prošao po levoj strani, uposlio Bena za 1:0. Sjajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << akcija.

Dva minuta kasnije nova šansa za Zvezdu preko Nikolića čiji je udarac odbranio golman gostiju, a onda u 22. minutu novi gol u mreži Libereca, ponovo odlična akcija, ponovo po levoj strani gde je bio Ivanić koji asistira Benu, a reprezentativac Komora zakucava loptu u mrežu za 2:0.

Mogla je Zvezda i do još golova, ali je Katai pogodio stativu nakon dobrog udarca sa distance.

I onda šok za Borjana, Liberec iz prve prave šanse stiže do smanjenja rezultata, Matoušek je bio strelac sa distance, odličan gol za Čehe.

U 44. minutu Mirko Ivanić je imao sjajnu šansu da postigne novi gol za Zvezdu, ali nije se desilo ništa, ostalo je 2:1.

U nastavku prava rapsodija Crvene zvezde.

Već u 50. minutu crveno-beli su stigli do prednosti od 3:1 i lakše disali, Ben je dobio loptu u kaznenom prostoru, pokušao da lažnjakom prevari protivnika, ali je izgubio loptu koja je na njegovu sreću stigla do Gajića koji pronalazi put do gola za veliku prednost domaćina.

Osam minuta kasnije kolosalna šansa za Zvezdu, Katai je vukao loptu, želeo da uposli saigrača koji je bio apsolutno sam na drugoj strani, ali je golman Libereca uspeo da zahvati loptu u poslednjem momentu.

Sadilek je imao šansu da vrati Liberec u igru, a onda je i Kamsa Mare iz slobodnog udarca gađao gol, ali je Borjan uspeo da odbrani. Odbijen je bio i ovaj napad Slovana, a onda sjajna igra Zvezde.

Videlo se da Liberec ostavlja veliki prostor na svom delu terena, a to je prvo iskoristio Aleksandar Katai.

"Magiko" je opravdao svoj nadimak, vukao je loptu, prevario sve oko sebe i pogodio za 4:1, praktično je rešio pitanje pobednika. Tri minuta kasnije novi gol u mreži Slovana, Italijan Falćineli je sjajno skočio posle kornera, imao je i malo sreće, dovoljno da lopta uđe u mrežu za velikih 5:1.

Pao je tempo nakon ovog gola, ali je Zvezda mogla i do šestog gola nakon odlične akcije i završnice Gavrića koji nije imao sreću i iskustva da se upiše u strelce.

Uglavnom, Zvezdina ubedljiva pobeda, jedna od najubedljivijih u novijoj klupskoj istoriji u Evropi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kalkulacije - Zvezda može u 1/16 finala već 26. novembra!

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020

Korak po korak....Crvena zvezda je večeras uspela da postigne čak pet golova ekipi Slovana iz Libereca dokazavši da je bolji tim, pa sada sa pravom možemo razmišljati i o šesnaestini finala Lige Evrope...Večerašnji rezultat od 5:1, ali i onaj drugi gde je Gent lako poražen od Hofenhajma sa 1:3,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.