Kalkulacije - Zvezda može u 1/16 finala već 26. novembra!

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 22:19

Kalkulacije - Zvezda može u 1/16 finala već 26. novembra!

Korak po korak...

Crvena zvezda je večeras uspela da postigne čak pet golova ekipi Slovana iz Libereca dokazavši da je bolji tim, pa sada sa pravom možemo razmišljati i o šesnaestini finala Lige Evrope.

Večerašnji rezultat od 5:1, ali i onaj drugi gde je Gent lako poražen od Hofenhajma sa 1:3, jasno je stavio svima nama do znanja da bi dva tima mogla da se izdvoje na tabeli već nakon trećeg, pa kasnije i četvrtog kola i da su se ta dva tima sastala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upravo u prvom kolu kada je Hofenhajm bio bolji sa 2:0, iako je Zvezda igrala sasvim solidno.

Ključni dueli za Crvenu zvezdu upravo slede, već 5. novembra dolazi u goste Gent, a potom se ide u goste istom timu 26. novembra.

U slučaju pobeda Crvene zvezde protiv Genta, ali i Hofenhajma protiv Libereca, jasno je da će Srbi i Nemci u drugu fazu već posle četvrtog kola.

Ukoliko budu igrali na ovom nivou, jasno je da će biti tako...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.