Zvezdin trener ima samo jednu želju pred duel sa Parižanima

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin trener ima samo jednu želju pred duel sa Parižanima

Strateg omladinske selekcije Crvene zvezde Bratislav Živković otkrio je šta je zahtevao od svojih izabranika pred duel sa Pari Sen Žermenom.

Omladinska selekcija FK Crvena zvezda igrače u istom danu kad i seniori svoj meč drugog kola grupne faze Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Uoči treninga u "Gradu svetlosti" trener Bratislav Živković govorio je o očekivanjima pred sutrašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << duel sa PSŽ-om.

"Analizirali smo igru rivala protiv Liverpula i videli da se radi o protivniku koji želi da igra fudbal i ne odustaje od svoje ideje. Smatram da smo na fizičkom planu izjednačeni, predviđam zanimljiv duel. Došli smo u Pariz da se nadigravamo i očekujem pozitivan rezultat", rekao je Živković.

U odnosu na prvu utakmicu sa Napolijem (1:1), trener crveno-belih zahtevaće od svojih izabranika promenu pristupa utakmici.

"Nadam se da ćemo sve pozitivno prikazano protiv Napolija nadograditi i biti još bolji u narednoj utakmici. Znamo da igramo fudbal i jedino je potrebno da promenimo pristup. Neophodno je da igrači uđu bez straha u meč čime bi izostale jednostavne greške. Imamo sreću da se bavimo najlepšim poslom, radimo ga iz ljubavi. Tako je i sa igračima, rade nešto što vole i sve što je potrebno jeste da izađu, igraju se i uživaju", kazao je Živković.

Jedan od najvećih aduta Zvezdinih omladinaca Dejan Joveljić očekuje dobar i zanimljiv duel.

"Kao i pred svaku utakmicu spremomo se za tri boda. Nismo došli u Pariz da se provodimo, već da se nadmećemo, a povod za optimizam uliva i podatak da je i protivnički tim saćinjen uglavnom od igrača rođenih 2001. godine. Očekujem dobar i zanimljiv duel", rekao je kapiten Zvezdinih omladinaca.

Upravo Joveljić je doneo prvi bod u grupnoj fazi svom timu, a pred drugi test nada se da će crveno-beli u Beograd poneti ceo plen.

"Meč sa Napolijem bio je novo iskustvo. Probili smo led, otklonili tremu i uveren sam da ćemo znatno opuštenije igrati. Smatram da je duel u Francuskoj odlučujući za dalji razvoj situacije u grupi. Lično, spreman sam da preuzmem odgovornost i nadam se da ću povesti ekipu do tri boda", izjavio je mladi napadač.

Utakmica drugog kola Grupe C Lige šampiona za mlade između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde igra se u sredu od 14 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Areola: Boleo nas je poraz od Liverpula, sad smo potpuno spremni

Izvor: B92, 03.Okt.2018, 15:13

Golman Pari Sen Žermena Alfons Areola rekao je da njegov tim spremno dočekuje Crvenu zvezdu u Ligi šampiona i da PSŽ zna šta je portebno da bi se igralo bolje.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.