Zvezdin rival prokockao pobedu u derbiju pred dolazak na Marakanu! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin rival prokockao pobedu u derbiju pred dolazak na ''Marakanu''! (video)

Nisu uspeli da naprave pravu uvertiru.

U sredu nas na stadionu ''Rajko Mitić'' očekuje još jedna evropska utakmica, Crvena zvezda dočekaće finski HJK Helsinki u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

I jedni i drugi večeras imaju izazove na domaćoj sceni, a dok Zvezda od 20 časova igra protiv Javor Matisa, prva je na teren izašla ekipa Helsinkija, koja je kao gost u Tampereu remizirala sa liderom na tabeli, ekipom Ilvesa.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Meč je završen rezultatom 1:1, a ovim ishodom zadovoljniji može da bude domaćin.

Posle prvog poluvremena bez golova, Helsinki je poveo golom Rikua Riskija, koji je pred dvomeč sa Zvezdom u odličnoj formi. Posle dva gola Toršavnu, Riski je danas doveo Helsinki u vođstvo u 55. minutu meča.

Minimalno vođstvo gostiju ostalo je na snazi sve do trećeg minuta nadoknade vremena, kada su domaći iznudili jedanaesterac i sa bele tačke stigli do boda.

Ilves je ostao prvi sa 29 bodova iz 15 mečeva, a Helsinki ima tri boda manje, uz dva meča više.

Helsinki je večeras nastupio u formaciji 4-3-3, u sastavu: Rudakov - Alhi, Rafinja, Obilor, O'Šognesi - Dalstrom, Para Sinistera (Vananen od 52.), Kairinen - Riski, Pelvas (Peiponen od 83.), Mensa.

--
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRED DOLAZAK NA MARAKANU Helsinki u poslednjem minutu ispustio pobedu nad liderom prvenstva Finske

Izvor: 011vodič.com, 20.Jul.2019

Foto: hjkhelsinki / Instagram Fudbaleri HJK Helsinkija, narednog rivala Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, solidno su odigrali u svom poslednjem meču pred gostovanje na “Marakani”. U 15. kolu prvenstva Finske oni su kao gosti remizirali sa vodećim Lvesom iz Tamperea – 1:1. Riku...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.