Zvezdin pravi test u Sankt Peterburgu

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 09:44

Zvezdin pravi test u Sankt Peterburgu

Fudbaleri Crvene zvezde igraju od 18.30 sati pripremni meč protiv Zenita u Sankt Peterburgu.

Ovo je treća kontrolna utakmica za ekipu Baraka Bahara, a susret sa ruskim klubom biće pravi test za sve ono što je aktuelni šampion Srbije uradio u dosadašnjem delu priprema.

"Posle dobrih priprema na Zlatiboru, sada smo u Rusiji i pred nama su tri izuzetno kvalitetne utakmice. Drugačiji je i rad malo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veći je fokus na taktici u ova dva dana, iako je i na Zlatiboru bilo sjajno, jer smo sve vreme radili sa loptom. Čeka nas susret sa Zenitom, odlična su ekipa, igrali smo s njima dva puta u prethodnih godinu dana i sada ćemo da vidimo gde smo u odnosu na te susrete", rekao je fudbaler Zvezde Strahinja Eraković.

Zvezda je u dosadašnjim pripremnim mečevima pobedila Slobodu iz Užica (3:1) i Borac iz Banjaluke (2:0), a nije tajna da se u redovima crveno-belih i razmišlja i razgovara o Ligi šampion.

"Normalno je da razmišljamo o Ligi šampiona, ali smo svi dovoljno veliki profesionalci i svesni smo da moramo veoma dobro da se pripremimo za to. Mislim da hvatamo dobar ritam kroz treninge, ali i utakmice, jer je Zenit ekipa koja po kvalitetu pripada Ligi šampiona. Želimo da odigramo dobru utakmicu", rekao je Eraković.

Tim sa Marakane u Sank Peterburugu očekuju još dve kontrolne utakmice protiv Nefčija (8. jul) i Fenerbahče (12. jul) takođe od 18.30 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.